Individuele therapie

De reis naar je binnenwereld

Sta eens stil, hoe is het eigenlijk echt met je? Voel je je geblokkeerd, gevangen, geremd? Heb je weinig energie? Wordt je steeds op dezelfde manier gekwetst? Heb je moeite je staande te houden in groepen? Ben je jouw doel, jouw eindbestemming uit het oog verloren? Dan is het tijd voor een reis naar je binnenwereld.

Binnen in jou ligt de sleutel voor verandering.

Ik heb in de loop der jaren mogen ervaren dat ieder antwoord op elke willekeurige vraag in mijn leven al in mij aanwezig was. Eerst vond ik dat onzin en zocht ik de antwoorden bij anderen. Verschillende dokters, vriendinnen, een coach, een therapeut, maar steeds bleef er een onbestemd gevoel. De antwoorden leken niet compleet. Tijdens mijn opleiding als systeemspecialist en later als systemisch coach heb ik geleerd naar binnen te keren, stil te zijn, te voelen en te wachten tot het antwoord komt. Ik coach jou graag op je reis naar binnen om daar de antwoorden te vinden die je zoekt.

De routeplanner

De grote vraag is natuurlijk hoe je bij jouw binnenwereld komt en de antwoorden vindt die je zoekt. Inzicht en leren voelen zijn de twee belangrijkste dingen om bij jouw sleutel, jouw antwoorden in je binnenwereld te komen. Individuele therapie is er op gericht jou verder te helpen op je reis naar binnen, je reis naar meer zelfvertrouwen, meer stabiliteit, meer levenslust, meer ontspanning, meer voelen en dichterbij jouw diepste verlangen. Je hebt keuze uit onder andere onderstaande routes:

  • (familie)opstelling. Door middel van materialen zoals vloerankers of poppetjes zetten we jouw gezin, een vraagstuk een verlangen, een gevoel, etc. neer. Laat het systeem de antwoorden geven via jouw lichaam. De (familie) patronen ontpoppen zich tijdens een opstelling. Jouw rol, overtuigingen, posities, in 1 opstelling wordt veel duidelijk van waaruit je verder kunt werken.
  • Lichaams- en ervaringsgericht werken. De taal van het lichaam spreekt de mond voorbij, is sneller dan de verbale taal. We gebruiken de taal van het lichaam om onbewuste processen bewust te maken en van daaruit verder te weren met jouw ingebrachte vraagstuk.
  • Een wandelsessie. Door middel van de signalen uit de natuur, letterlijk in beweging komen in combinatie met een gesprek is er geen ontkomen aan; de verandering komt van binnenuit naar buiten in de beweging.
  • Voice dialogue. Bij Voice Dialogue gaan we er vanuit dat we bestaan uit verschillende ‘ ikken’. Met iedere ‘ ik’  kunnen we in gesprek. Welke ‘ ik’  zit er achter het stuur van jouw bus, jouw leven? Onderzoek welke ‘ ik’ onderontwikkeld is en meer stem mag krijgen.
  • Verschillende gespreksvormen

Ben jij er aan toe af te dalen naar jouw diepere zelf om je te leren verbinden met wie je werkelijk bent? Wil jij meer energie, meer levenslust ervaren? Is voor jou het moment om nu met je zelf aan de slag te gaan? Neem dan contact op via onderstaande button. Ik ontvang je met liefde in mijn praktijk en reis graag een stukje met je mee.

Liefs Pauline

Bekijk ook deze diensten

Relatietherapie

Samen op reis Een relatie is een waardevolle verbinding in ons leven. Toch kan deze waardevolle relatie ook een hoofdbreker…
Lees verder

Gezinstherapie

Het gezinsplan Iedereen behoort tot een familie, een gezin. Voor altijd met elkaar verbonden. Ex-vaders, ex-zussen, ex-kinderen, ex-familieleden, ik heb…
Lees verder
Menu